27 Mart 2012 Salı

The Switch | Sürpriz Baba Film Yorumum


  The Switch türkçe çevirisiyle Sürpriz Baba filmini yorumlamak istedim ;

        Evet, az önce izlediğim bir film ve kesinlikle etkisinde kaldım.. Size bu film hakkındaki yorumumu belirtmek isterim. Öncelikle filmin konusundan bahsedeyim.  Filmin isminden de anlaşılabileceği üzere "Sürpriz Baba" ;
  Kassie 40 yaşlarında bebek sahibi olmak isteyen bir kadındır. Fakat çocuğunu yapay döllenme yoluyla gerçekleştirmek istemektedir. Wally onun en yakın arkadaşıdır, fakat bu durumun yanlış olduğunu söylemek ister. Kassie kararlıdır.. Lakin Wally, Kassie' yi hamile bırakacak kişinin spermleriyle kendi spermlerini değiştirir. Kassie bundan habersizdir ve 7 yıl gibi bir süre şehir dışında kalır, taşınır.. Ardından iyi bir iş teklifi alır ve Wally' nin yanına döner.. Artık Sebastian ( Wally' nin oğlu ) vardır ve Sebastian Wally' e çok benzer ve onu çok sever..

     Bu kadar yeter heralde :) Filmin heyecanı kaçmasın.. Açıkçası dikkatli bir şekilde izlerseniz hayat hakkında ipuçları ve ilişkiler hakkında bilgilendirici film. Şahsen çok pis ibret aldım :) Romantik komedi arayanlar için kaçınılmaz bir fırsat bence zaman kaybı değil.. İyi seyirler diyeyim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder