25 Mart 2012 Pazar

Blogger Navbarın Yararları

Blogger kullanan arkadaşlarımın yakındığı bazı konular var. Bunlardan biri de navbarın blogger temasını kötü gözükmesine yol açması. Navbar blogger temasının kötü gözükmesine yol açabilir fakat bunun bazı yararları da vardır, bunları gözardı etmemek gerek. Şimdi bunları maddeler halinde sıralamak istiyorum. Devamını Oku--->>

    Mesela ;

1- Navbarın başında bulunan Blogger simgesine tıklayarak hızlı ve zahmetsiz bir şekilde blogger ana sayfasına gidebilirsiniz.
2- Navbarda 2. sırada bulunan arama kutucuğu ile blogunuz da kolay bir şekilde arama yapabilirsiniz.
3- 3. Sırada bulunan "İzle" seçeneği ile blogunuza kolay ve seri bir şekilde kısa zamanda çok izleyici kazandırabilirsiniz.
4- 4. sıradaki "paylaş" butonu ile blogunuzu twitter ve facebook gibi dünya üzerinde en yaygın şekilde bulunan sosyal ağlara tanıtabilirsiniz.
5- 5. sırada bulunan "kötüye kullanımı bildir" butonu blogunuza herhangi bir avantaj getirmez. Fakat dezavantaj getirebilir. Eğer blogunuzda kötü içerik varsa kapatılabilir. Eğer yoksa hiç endişe etmenize gerek yok.
6- "sonraki Blog" tuşu ile dünyanın her tarafından gelen ziyaretçiler blogunuza ziyaret edebilir ve google ve alexa sıralamızda artış göze çarpar.
7- Blogunuzda yöneticiyseniz ve navbarı kaldırmışsanız yeni kayıt oluşturmak ve tasarımı yenilemek oldukça zordur ama navbarı kaldırmamışsanız kolay ve hızlı bir şekilde blogunuzda değişiklik yapabilirsiniz..

  Bir sonraki konumda blogger navbar eklentisini kaldırmak isteyenler için kaldırma konusunu açacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder