31 Mart 2012 Cumartesi

Top Eleven Jeton Hilesi 2019


Facebook Top Eleven Jeton Hilesi Videolu Anlatım, Facebook Top Eleven Jeton Hilesi 2019. 2020 ;


Evet arkadaşlar bugün size Facebook Top Eleven oyununun jeton hilesini anlatacağım. Daha doğrusu hileden ziyade oyun açığı gibi bir şey. Ama oyun açığına da benzemiyor :)....

  Top Eleven Facebook üzerinden oynanabilen bir futbol menajerlik oyunudur. Bu oyunda en çok zorlandığımız şey jetonlar yardımı ile oyuncu satın almak ve stadyumu geliştirmek.. Bunları kısa sürede ve en iyi şekilde yapmak için jeton gereklidir. Bu yazımda size kolay bir şekilde jeton almayı göstereceğim..



Öncelikle bu adrese tıklayarak HotSpot Shield programını bilgisayarımıza yüklüyoruz. Fakat programı açmayın..

Ardından Top Eleven ' in sitesine giriyoruz. Dikkat Facebook tan girmiyoruz direk sitesine giriyoruz...

Üstten " Win Tokens" yazan sekmeye tıklayarak önümüze bize token kazandıracak sponsorlar geliyor.  Bunlardan istediğimize seçebiliriz. Mesela ben video izleyerek token kazanmak istiyorum. Bunun için " MATOMY " ' ye tıklıyorum.

Tıkladıktan sonra bilgisayarımıza yüklediğimiz Hotspot Shield programını çalıştırıyoruz ve connect yani yeşil renk alarak aktif olmasını bekliyoruz.

Aktif olduktan sonra Matomy' nin "Video" kısmına tıklayarak, video izleyebiliriz video izleme sonucunda altında yazan miktar kadar token yani jeton kazanabiliriz.

Tüm bu anlattıklarımı özetleyecek olursak hotspot shield yardımıyla yabancı ip adreslerinden girerek sponsorların jetonlarını kazandık. Ülkemizdeki sponsorlar az jeton verdiği için bizde yabancı ülkelere girdik ve anket doldurarak video izleyerek token kazandık. Dikkat reklama girmeden ip değiştirirsek engellenir.. Bunu her gün tekrarlayabiliriz.

Son olarak yardımcı olur diye aşağıda resimli anlatım gibi olsun diye bir resim ekledim..

Başarılar diliyorum. Nice kupalara bu arada bende oynuyorum bu oyunu ilerleyen makalelerde sizle oyundan resimlerimi paylaşabilirim. :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder